Logo Bart Bulteel

Praktisch

coaching op jouw maat en locatie naar keuze
Kies je locatie

De begeleidingen vinden plaats op jouw locatie: thuis, op het werk of op een neutrale externe locatie die jij aangeeft.

Afspraak maken

De begeleidingen vinden plaats op jouw verzoek. Maak een afspraak via het formulier

Het coaching proces

Coaching kan gebeuren op eigen verzoek of na een doorverwijzing. Eerst is er een eerste oriëntatiesessie. Daarna volgen enkele sessies van één uur begeleiding.

Coaching tools

Tijdens de individuele coaching worden diverse theorieën, invalshoeken en methodieken toegepast (o.a. Ofman, Dilts en Bateson, Nagy, Insights Discovery, MBTI, RET, I Tjing technieken, casusanalyse, huisopdrachten, coping changing, e.a.), steeds met als doel om de adviesvrager bij zijn situatie of probleem zo goed mogelijk bij te staan.

10 praktische weetjes

  1. De uren waarop je een coachingssessie kan aanvragen zijn normaliter om 9u, 11u, 14u, 16u, 18u en/of 21u. Je kan hiervoor zelf een voorstel aangeven met enkele vrije momenten, en dit via het afspraakformulier op deze website, of door mij een mail te sturen.
  1. Een aanvraag tot coaching is geldig vanaf het moment dat je een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen. Dan houdt de coach de door jouw aangeduide datum vrij en wordt ervan uitgegaan dat jij op dat moment ook aanwezig zult zijn op de door jou aangewezen plaats.
  1. Bij het niet aanwezig zijn op de coaching (op het door jou aangeduide moment en aangewezen plaats), zal toch worden gefactureerd voor die coachingssessie, omdat dat moment dan niet meer door iemand anders kan worden benut.
  1. Het afgelasten van een door jou gereserveerde coachingssessie kan tot 48u voor het plaatsvinden van de effectieve sessie. Indien deze later wordt afgelast, zal zij toch worden gefactureerd, bij wijze van schadevergoeding en omdat dat moment dan niet meer door iemand anders kan worden benut.
  1. De vermelde prijzen zijn steeds exclusief btw.
  1. De facturatie gebeurt na het plaatsvinden van de coaching, waarbij de vervaldatum van de facturen altijd bepaald is op veertien dagen na het effectief opmaken van de factuur.
  1. Indien de coaching in West-Vlaanderen plaatsvindt, dan is in de prijs ook de kilometervergoeding inbegrepen.
  1. Indien de coaching plaatsvindt buiten West-Vlaanderen, dan wordt er een kilometertoeslag (excl. Btw) aangerekend van 0,30€/km. Bij coaching buiten West-Vlaanderen, dient de coachee ook minimaal twee sessies na elkaar te reserveren (dus min. 2u).
  1. De coach is niet verantwoordelijk voor de gemaakte keuzes en de daden van de coachee na de coaching.
  1. De coach is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen op weg naar of van de coachingssessie.